STEFANO STRANGATEN
Book bord
book bord
Her kan du booke bord for 1-8 personer.
For selskap over 8 personer, ta kontakt med oss på booking@stefanorestaurant.no
eller +47 994 52 275
FOCACCIA & SANDWICHES
Fra kl. 12:00 til 15:00
Hjemmelaget brød, majones, ost, artisjokk,
parmaskinke, tomater og salat.
Hjemmelaget brød, majones, gorgonzola, røkt ost,
pressata calabra, tomater og salat.
Salat, ost, tomat og parmesan.
Italiensk skinke beriket med urter og krydder
Salat, kylling, majones, agurk, paprika, bønner, tomater, rødløk og sitron.
Aioli, vildsopp, provoloneost piccante, mozzarellaost, parmaskinke, toma- ter og blandet salat.
ANTIPASTI
Tradisjonelt er dette en del av rettene fra Napoli,
denne friske retten kommer fra øya Capri.
Fersk bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum.
(3 typer ytopping)
Stekt hvitløksbrød servert med tre forskjellige fyll.
Bruschetta er en rustikk rett som stammer fra bøndenes behov for å lage brød, i dag ansett som en forrett. Hovedingredienser: brød,
olivenolje, hvitløk, tomater, basilikum, oregano, salt og pepper.
Dette er et mesterverk av en oppskrift hentet fra min bestemor, som pleide å tilberede den i helgene, når hele familien samlet seg ved bordet hennes. Ekte smaker, Aubergine i tomatsaus,
parmesan, mozzarella og basilikum.
Tynne skriver av kalvekjøtt i tunfisksaus og kappers. Fantastisk forret, må prøves!
PASTA
Fersk pasta med steinsopp og røykt parmaskinke .
Pasta med smør og salvie, fylt med sopp.
Hjemmelaget i vårt laboratorium på tradisjonelt vis. Pasta med kjøttsaus.
Potet-pastaputer med tomatsaus og mozzarella.
Pasta med rosmarin, bacon, steinsopp i tomatsaus med kremfløte og parmesam.
Pastaputer fylt med kjøtt med kremfløte, skinke og trøffeloje.
Fyltasta i tomatsaus kremfløte og parmesan.
Tradisjonell pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven og ansjos.
Spør din servitør om dagens.
PESCARE
Dampet blåskjell med hvitløksmør, purreløk i hvitvin med kremfløte.
carne
Marinert kylling med timian, rosmarin og hvitløk.
Servert med spinat og grønnsaker.
(Kan lages glutenfri)
Kalvefilet med parmaskinke og salvie I hvitvinssaus
Med stekte grønnsaker og poteter.
pizza
Tomatsaus, mozzarella og basilikum.
Tomatsaus, hvitløk, oregano og ansjos
Tomatsaus, mozzarella, skinke og champignon.
Tomatsaus, mozzarella, steinsopp, kantarell, parmaskinke.
Tomatsaus, mozzarella, pressata calabra.
Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola og parmaskinke.
Tomatsaus, mozzarella, skinke, champignon, oliven og artisjokk.
Tomatsaus, mozzarella, paprika, rødløk og storfekjøtt
Tomatsaus, mozzarella, skinke, pepperoni,
storfekjøtt og kjøttboller.
Mozzarella, cherrytomater, basilikum,
parmaskinke ruccola og parmesan.
Mozzarella, aubergine, squash, artisjokk,
steinsopp, kantarell, rødløk og rucolasalat.
Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola og parmaskinke.
Tomatsaus, ost, kokt skinke, champignon.
Tomatsaus, mozzarella og pepperoni.
Tomatsaus, mozzarella, paprika, rødløk og kylling.
Tomatsaus, mozzarella, cherrytomater, tynne skiver av lufttørke kjøtt
(Bresaola)
Tomatsaus, mozzarella, pressata calabra og gorgonzola.
dolce
Opprinnelig fra Veneto i 1970, er dette den mest kopierte og noen ganger endrede desserten. Oppskriften vår er den originale: savoiardi (ladyfingers), egg, sukker, mascarpone, kaffe og kakao.
Ekte er bedre og med sikkerhet er dette vår bestselgende dessert.
STRANGATEN
A CASA MIA
A casa mia
Vår dedikasjon til å bringe dype italienske røtter til hvert eneste måltid er ikke bare et kulinarisk valg, men en kjærlighetshandling.
SELSKAPSLOKALER
Vi tilbyr en allsidig arrangementsarena som passer for alt fra intime middagsselskaper og feiringer til større arrangementer og seminarer. Vår tilpassede meny for både sosiale sammenkomster og møter gir deg mange alternativer å velge mellom. For de som søker en mer unik opplevelse, skaper vi også skreddersydde arrangementer som er skapt spesielt med tanke på dine ønsker og behov.