STRANDGATEN

A CASA MIA

A casa mia

Vår dedikasjon til å bringe dype italienske røtter til hvert eneste måltid er ikke bare et kulinarisk valg, men en kjærlighets avklaring.

STEFANO STRANGATEN

Book bord

book bord

Her kan du booke bord for 1-8 personer.
For selskap over 8 personer, ta kontakt med oss på booking@stefanorestaurant.no
eller +47 994 52 275

FOCACCIA & SANDWICHES

Fra kl. 12:00 til 15:00

FOCACCIA Parmaskinke

155,-
155,-

FOCACCIA Salame Piccante

155,-
155,-

FOCACCIA Kylling

155,-
155,-

FOCACCIA Vegetar

155,-
155,-

Zingara

155,-
155,-

Hjemmelaget brød, majones, ost, artisjokk,
parmaskinke, tomater og salat.

Zingara gorgonzola

155,-
155,-

Hjemmelaget brød, majones, gorgonzola, røkt ost,
pressata calabra, tomater og salat.

PIADINA

155,-
155,-

Salat, ost, tomat og parmesan.
Italiensk skinke beriket med urter og krydder

WRAP KYLLING

139,-
139,-

Salat, kylling, majones, agurk, paprika, bønner, tomater, rødløk og sitron.

KYLLINGSALAT

189,-
189,-

Aioli, vildsopp, provoloneost piccante, mozzarellaost, parmaskinke, toma- ter og blandet salat.

ANTIPASTI

CAPRESE

189,-
189,-

Tradisjonelt er dette en del av rettene fra Napoli,
denne friske retten kommer fra øya Capri.
Fersk bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum.

BRUSCHETTE MISTE

129,-
129,-

(3 typer ytopping)
Stekt hvitløksbrød servert med tre forskjellige fyll.

Bruschette (vegansk)

75,-
79,-

Bruschetta er en rustikk rett som stammer fra bøndenes behov for å lage brød, i dag ansett som en forrett. Hovedingredienser: brød,
olivenolje, hvitløk, tomater, basilikum, oregano, salt og pepper.

Parmigiana di melanzane

229,-
229,-

Dette er et mesterverk av en oppskrift hentet fra min bestemor, som pleide å tilberede den i helgene, når hele familien samlet seg ved bordet hennes. Ekte smaker, Aubergine i tomatsaus,
parmesan, mozzarella og basilikum.

Vitello tonnato

209,-
209,-

Tynne skriver av kalvekjøtt i tunfisksaus og kappers. Fantastisk forret, må prøves!

PASTA

Pappardelle porcini e speck

249,-
249,-

Fersk pasta med steinsopp og røykt parmaskinke .

Ravioli burro e salvia

229,-
229,-

Pasta med smør og salvie, fylt med sopp.

Pappardelle alle bolognese

229,-
229,-

Hjemmelaget i vårt laboratorium på tradisjonelt vis. Pasta med kjøttsaus.

Gnocchi alla sorrentina

235,-
235,-

Potet-pastaputer med tomatsaus og mozzarella.

Penne alla boscaiola

289,-
289,-

Pasta med rosmarin, bacon, steinsopp i tomatsaus med kremfløte og parmesam.

Tortellini panna e prosciutto

235,-
235,-

Pastaputer fylt med kjøtt med kremfløte, skinke og trøffeloje.

Ravioli pasticciati

235,-
235,-

Fyltasta i tomatsaus kremfløte og parmesan.

Puttanesca

239,-
239,-

Tradisjonell pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven og ansjos.

Dagens pasta

Spør din servitør om dagens.

PESCARE

Blåskjell

299,-
299,-

Dampet blåskjell med hvitløksmør, purreløk i hvitvin med kremfløte.

carne

Pollo a modo mio

249,-
249,-

Marinert kylling med timian, rosmarin og hvitløk.
Servert med spinat og grønnsaker.

Filetto di vitello / kalvefilet

369,-
369,-

(Kan lages glutenfri)
Kalvefilet med parmaskinke og salvie I hvitvinssaus
Med stekte grønnsaker og poteter.

pizza

1.- Margherita

169,-
169,-

Tomatsaus, mozzarella og basilikum.

2.- Napoletana

179,-
195,-

Tomatsaus, hvitløk, oregano og ansjos

3.- Capricciosa

195,-
209,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke og champignon.

4.- Stefano

229,-
249,-

Tomatsaus, mozzarella, steinsopp, kantarell, parmaskinke.

5.- Diavola

229,-
235,-

Tomatsaus, mozzarella, pressata calabra.

6.- Gorgonzola e parma

229,-
239,-

Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola og parmaskinke.

7.- 4 Stagioni

229,-
239,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke, champignon, oliven og artisjokk.

8.- Biff

229,-
239,-

Tomatsaus, mozzarella, paprika, rødløk og storfekjøtt

9.- Tyrannosaur

249,-
249,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke, pepperoni,
storfekjøtt og kjøttboller.

11.- Italiana

249,-
249,-

Mozzarella, cherrytomater, basilikum,
parmaskinke ruccola og parmesan.

12.- Vegetariana

249,-
249,-

Mozzarella, aubergine, squash, artisjokk,
steinsopp, kantarell, rødløk og rucolasalat.

13.- 4 Formaggi

229,-
249,-

Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola og parmaskinke.

14.- Calzone

195,-
209,-

Tomatsaus, ost, kokt skinke, champignon.

15.- Pepperoni

189,-
209,-

Tomatsaus, mozzarella og pepperoni.

18.- Kylling

229,-
239,-

Tomatsaus, mozzarella, paprika, rødløk og kylling.

19.- Bresaola

289,-
289,-

Tomatsaus, mozzarella, cherrytomater, tynne skiver av lufttørke kjøtt
(Bresaola)

20.- Dragon

249,-
249,-

Tomatsaus, mozzarella, pressata calabra og gorgonzola.

dolce

Tiramisu

125,-
125,-

Opprinnelig fra Veneto i 1970, er dette den mest kopierte og noen ganger endrede desserten. Oppskriften vår er den originale: savoiardi (ladyfingers), egg, sukker, mascarpone, kaffe og kakao.
Ekte er bedre og med sikkerhet er dette vår bestselgende dessert.

Dagenskake

125,-
125,-
STRANGATEN

A CASA MIA

A casa mia

Vår dedikasjon til å bringe dype italienske røtter til hvert eneste måltid er ikke bare et kulinarisk valg, men en kjærlighetshandling.

SELSKAPSLOKALER

Vi tilbyr en allsidig arrangementsarena som passer for alt fra intime middagsselskaper og feiringer til større arrangementer og seminarer. Vår tilpassede meny for både sosiale sammenkomster og møter gir deg mange alternativer å velge mellom. For de som søker en mer unik opplevelse, skaper vi også skreddersydde arrangementer som er skapt spesielt med tanke på dine ønsker og behov.